fotografie: Riemke Kranendonk
| Onze kroketten en bitterballen
Belgische GarnalenkroketVergelijkbaar met de Wieringer Garnalenkroket, maar dan met een prachtige roze ragout. Verkrijgbaar als:- Kroket 80 gram - doos 24 stuks - Kroketje 35 gram - doos 50 stuks - Bitterbal 30 gram - doos 50 stuks Ingrediënten:Garnalenbouillon, bloem, Hollandse garnalen, doorhaalvloeistof, uien, melk, roomboter, slagroom, eigeel, sherry, gelatine, kaas, citroensap, peterselie, paneermeel, tomatenpuree, specerijen, zout, peper, conserveringsmiddel: E210, citroenzuur: E330.
Allergenen:Tarwe, Gluten, Schaaldieren, Ei, Vis, Melk, Selderij, Lactose. Bakadvies:Bij voorkeur frituren in frituurvet of olie van 180˚C. Baktijd bevroren: 7 á 8 minuten (grote kroket) 4 á 5 minuten (kleine kroket en bitterbal) Geadviseerde baktijd niet overschrijden
Bewaaradvies:Diepvries, ± -18˚C
|
Wieringer Garnalenkroketten en bitterballen
Belgische Garnalenkroketten en bitterballen
Rivierkreeftkroketten en bitterballen
|